http://smokesmen.nl
  • Inloggen
  • Registreren
  • Uw winkelwagen is leeg
  • Start
    • Over ons
    • Samenwerken
    • Contact
  • Recepten
    • Auteurs
    • Basis recepten
    • Zoek op ingrediënten
    • Recept toevoegen
  • Categorieën
    • Bier & Drank
    • Fast Food
    • Gevogelte
    • Lam
    • Pizza
    • Rund
    • Varken
    • Veggie
    • Vis
    • Wild
    • Saus & Dips
    • Schaal & Schelp
  • Styles
    • Campfire
    • Cast Iron
    • Caveman
    • Grill
    • Kamado
    • Knoer
    • Oven
    • Roast
    • Smoker
    • Stove
  • Leden
    • Mijn profiel
    • Profiel aanpassen
    • Uitloggen
  • Shop
  • Start
    • Over ons
    • Samenwerken
    • Contact
  • Recepten
    • Auteurs
    • Basis recepten
    • Zoek op ingrediënten
    • Recept toevoegen
  • Categorieën
    • Bier & Drank
    • Fast Food
    • Gevogelte
    • Lam
    • Pizza
    • Rund
    • Varken
    • Veggie
    • Vis
    • Wild
    • Saus & Dips
    • Schaal & Schelp
  • Styles
    • Campfire
    • Cast Iron
    • Caveman
    • Grill
    • Kamado
    • Knoer
    • Oven
    • Roast
    • Smoker
    • Stove
  • Leden
    • Mijn profiel
    • Profiel aanpassen
    • Uitloggen
  • Shop
  • Start
    • Over ons
    • Samenwerken
    • Contact
  • Recepten
    • Auteurs
    • Basis recepten
    • Zoek op ingrediënten
    • Recept toevoegen
  • Categorieën
    • Bier & Drank
    • Fast Food
    • Gevogelte
    • Lam
    • Pizza
    • Rund
    • Varken
    • Veggie
    • Vis
    • Wild
    • Saus & Dips
    • Schaal & Schelp
  • Styles
    • Campfire
    • Cast Iron
    • Caveman
    • Grill
    • Kamado
    • Knoer
    • Oven
    • Roast
    • Smoker
    • Stove
  • Leden
    • Mijn profiel
    • Profiel aanpassen
    • Uitloggen
  • Shop
  • Start
  • Cuisine: Limburgs

Cuisine: Limburgs

Delen

Wildzwijn Bier Rub Burger

Tijd: 60
  • Wild
  • Limburgs Limburgs
Het vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke smaak. Vandaag gaan we die smaak versterken met een heerlijke Bier rub van Kamarado’s. Het bier laten we ook terug...

Sander Janssen

1 september 2021
4
Lees meer
reactie
324 x bekeken
Delen

Steak tartaar a la Smokesmen

Tijd: 40
  • Campfire
  • Cast Iron
  • Rund
  • Belgie Belgie
  • Limburgs Limburgs
16 juli 2021 Live langs de Maas

Sander Janssen

15 juli 2021
4
Lees meer
reactie
671 x bekeken
Delen

Buikspek, Low & Slow

Tijd: 220min
  • Kamado
  • Smoker
  • Varken
  • Limburgs Limburgs
Buikspek is een lekker en smaakvol ingrediënt wat je heel makkelijk op de kamado of smoker kunt bereiden. Eigenlijk is het niets meer of minder...
reactie
1.866 x bekeken
Delen

Turbo Tuna

Tijd: 32 min
  • Grill
  • Kamado
  • Limburgs Limburgs
  • Nederlands Nederlands
Tonijn te ver laten doorgaren is heel treurig. Dat mooie stukje vis verdient veel beter. Grill de tonijn super snel en super heet, zodat hij...
1 reactie
966 x bekeken

Socials

Styles

Campfire

Campfire

Cast Iron

Cast Iron

Caveman

Caveman

Grill

Grill

Kamado

Kamado

Knoer

Knoer

Oven

Oven

Roast

Roast

Smoker

Smoker

Stove

Stove

Populair

  • SpeenvarkenSpeenvarken Als je echt eens iets bijzonders wil voor een grotere…
  • Italiaanse Bavette RolladeItaliaanse Bavette Rollade Zo lekker! Deze Italiaanse Bavette Rollade op de low and…
  • Buikspek, Low & SlowBuikspek, Low & Slow Buikspek is een lekker en smaakvol ingrediënt wat je heel…

Herkomst

Amerikaans

Amerikaans

Argentijns

Argentijns

Belgie

Belgie

Braziliaans

Braziliaans

Frans

Frans

Grieks

Grieks

Italiaans

Italiaans

Japans

Japans

magic box

Smokesmen | BBQ Shop

Populaire Styles

Cast Iron

Cast Iron

Grill

Grill

Kamado

Kamado

Smoker

Smoker

Instagram Feed

  • Algemene voorwaarden
  • Shop
  • Over ons
  • Onze auteurs

Smokesmen BBQ Club | All Rights Reserved | 2020-2022 ©