Background Image

Desperado Tijger Gernalen
In een Skillet de Kamado

0 0

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
24 Tijgergernalen
50gr Roomboter
Olijfolie
2 teentjes Knoflook
20gr Kamarado's Bier BBQ Dry Rub
Tabasco
Zeezout
1 flesje Desperados
Zeekraal

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Alcohol
  • Knoflook
  • Schaal & Schelp
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Garnalen eet je natuurlijk met je vingers. Wij vinden het heerlijk om zo ongegeneerd vieze vingers te krijgen aan tafel. In dit recept hebben we ongepelde tijger garnalen gebruikt, maar het kan ook met kleinere varianten. De portie is voldoende als lunch of voorgerecht voor 4 personen, maar met zijn tweeën heb je er ook een lekkere hoofdmaaltijd van. Natuurlijk met een broodje om in de jus te dopen en een lekker biertje erbij. Cheers!

Stap voor stap

1
Check

Bestrooi de garnalen met de Kamarado's Bier BBQ Dry Rub en zet ze even apart.

2
Check

Verhit de olie met de boter, knoflook, Tabasco en nog wat Kamarado's Bier BBQ Dry Rub in een skilet en laat deze goed warm worden. Als de knoflook bruin wordt mogen de garnalen erbij. Flink omschudden of omscheppen.

3
Check

Wanneer de garnalen roze zijn geworden giet je er het biertje bij en bak alles goed door.

4
Check

Als de garnalen zich allemaal hebben dubbel gevouwen, neem je ze uit de pan met een schuimspaan. Houd ze even warm in een schaal.

5
Check

Laat het overgebleven vocht in de pan nog zeker 5 minuten inkoken tot ongeveer het halve volume. Proef of er nog zout of wat Tabasco bij mag en schenk de jus over de garnalen.

6
Check

Dien de garnalen op met eventueel wat citroen en (stok)brood.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Krokante Zoete Aardappel Frietjes
volgende
Kruidenboter Kamarado’s-style
vorige
Krokante Zoete Aardappel Frietjes
volgende
Kruidenboter Kamarado’s-style

Een reactie plaatsen