Background Image

Wilde Sockeye Zalmfilet
op een rookplankje boven vuur

0 0

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
1kg Zalmfilet met vel of groter of kleiner
Tequila Sunrise Rub
Rookhout

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Knoflook
  • Vis
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Wilde Sockeye Zalmfilet op een rookplankje boven de GEM 💎

Van de week maakte we deze heerlijk gerookte zalm van de @thefishlovers.nl boven onze eigen #gemgrill met de Tequila Sunrise rmRub van @rocknrubs, wat een top combi!

Link naar de rub: Rock’n’Rubs – Tequila Sunrise

Het is weer een Tequila Sunrise! Een fascinerende smaak met echte tequila met sinaasappel, kruiden en specerijen. Voor happy hour op de grill met gevogelte, varkensvlees, vis en zeevruchten en groenten. Ook voor dips en sauzen.

Stap voor stap

1
Check

Zorg voor een mooi openvuur in een vuurschaal of op een veilige plek, het liefst met hout of houtskool.

2
Check

Neem je rook plank en leg hier de zalmfilet op, kruid deze met jou favoriete rub. We kozen deze keer voor de Rock'n'Rubs - Tequila Sunrise. Een fascinerende smaak met echte tequila met sinaasappel, kruiden en specerijen. Voor happy hour op de grill met vis. Ook te koop via onze shop.

3
Check

Zorg nu dat je de plank boven het vuur kunt laten hangen. Vlambeer de vis eventueel nog even met wat Tequila. Eet smakelijk!

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Oreo Brownie
volgende
Chutney – Abrikozen-Blatjang
vorige
Oreo Brownie
volgende
Chutney – Abrikozen-Blatjang

Een reactie plaatsen