Ingredienten
-
500 gr MacaroniAfgekookt
-
480 ml Melk
-
30 gr Roomboter
-
30 gr Bloem
-
1/2 tl Zout
-
1/4 tl Peper
-
300 gr CheddarGeraspt
-
1/4 tl Cayennepeper
Uitleg en bereiding
Proef de ultieme comfort food sensatie met de Smokesmen BBQ Mac & Cheese. Deze rijke en romige creatie tilt de klassieke macaroni en kaas naar een compleet nieuw niveau, door de toevoeging van een rokerige twist die alleen een echte BBQ-meester kan bieden. Elke hap is een perfecte harmonie van zachte, smeuïge kaas en de onmiskenbare diepte van smaak die alleen van een langzame rookproces kan komen. Met een gouden, krokante korst en een hart van gesmolten, extra oude Cheddar, gegarneerd met een vleugje pittige rode peper voor wie durft, is onze Mac & Cheese niet zomaar een bijgerecht, maar een hoofdrolspeler op elke BBQ-tafel. Bereid je voor op een smaakervaring die je niet snel zult vergeten; dit is Smokesmen BBQ Mac & Cheese.
Stap voor stap
1
Check
|
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een ovenschaal van minimaal 2 liter in met boter. |
2
Check
|
Verwarm de melk 1,5 minuut op hoog vuur of in de magnetron. Smelt de boter in een grote koekenpan of even in de oven. |
3
Check
|
Klop de warme melk er geleidelijk door en kook al kloppend 5 minuten of totdat het ingedikt is. |
4
Check
|
Klop er zout, zwarte peper, 2/3 van de geraspte kaas en, indien gewenst, rode peper door tot het glad is. |
5
Check
|
Roer de hete gekookte pasta erdoor. Schep het pastamengsel in de voorbereide schaal; top af met de resterende kaas. |
6
Check
|
Bak op 200°C gedurende 20 minuten of tot het goudbruin is. |