24 Tijgergernalen | |
50gr Roomboter | |
Olijfolie | |
2 teentjes Knoflook | |
20gr Kamarado's Bier BBQ Dry Rub | |
Tabasco | |
Zeezout | |
1 flesje Desperados | |
Zeekraal |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Garnalen eet je natuurlijk met je vingers. Wij vinden het heerlijk om zo ongegeneerd vieze vingers te krijgen aan tafel. In dit recept hebben we ongepelde tijger garnalen gebruikt, maar het kan ook met kleinere varianten. De portie is voldoende als lunch of voorgerecht voor 4 personen, maar met zijn tweeën heb je er ook een lekkere hoofdmaaltijd van. Natuurlijk met een broodje om in de jus te dopen en een lekker biertje erbij. Cheers!
1
Check
|
Bestrooi de garnalen met de Kamarado's Bier BBQ Dry Rub en zet ze even apart. |
2
Check
|
|
3
Check
|
|
4
Check
|
|
5
Check
|
|
6
Check
|
Dien de garnalen op met eventueel wat citroen en (stok)brood. |