Ingredienten
-
4 Bagels
-
4 Biefstuk
-
PaddenstoelenMix
-
60gr Roomboter
-
120gr Roomkaas
-
100gr Salade Mix
-
4 Salie
-
Tijm
-
Zeezout
Uitleg en bereiding
Genieten, dat is het zeker als je deze bagel aan mensen voor schotelt. Super simpel maar perfect als lunch voor een echte vleeseter.
Stap voor stap
1
Check
|
Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bereid de bagels in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. |
2
Check
|
Snijd de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden fijn. |
3
Check
|
Stook de grill of kamado op naar 250°C en grill de biefstukken 5 minuten, 2,5 minuut per kant. |
4
Check
|
Neem de biefstukken uit de BBQ en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. |
5
Check
|
Bak de paddenstoelen en kruiden met peper en eventueel zout 5 min. op het vuur in de roomboter. Schep regelmatig om. |
6
Check
|
Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met de roomkaas. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Strooi hier wat zeezout over |
7
Check
|