Luxe Bief Bagel
Met roomkaas en paddenstoelen

0 0
Luxe Bief Bagel

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
4 Bagels
4 Biefstuk
Paddenstoelen Mix
60gr Roomboter
120gr Roomkaas
100gr Salade Mix
4 Salie
Tijm
Zeezout

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Kaas
  • Knoflook
  • Paddenstoel
  • Vlees
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Genieten, dat is het zeker als je deze bagel aan mensen voor schotelt. Super simpel maar perfect als lunch voor een echte vleeseter.

Stap voor stap

1
Check

Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bereid de bagels in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
Check

Snijd de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden fijn.
Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout.

3
Check

Stook de grill of kamado op naar 250°C en grill de biefstukken 5 minuten, 2,5 minuut per kant.

4
Check

Neem de biefstukken uit de BBQ en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten.

5
Check

Bak de paddenstoelen en kruiden met peper en eventueel zout 5 min. op het vuur in de roomboter. Schep regelmatig om.

6
Check

Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met de roomkaas. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Strooi hier wat zeezout over

7
Check

Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, paddenstoelen en biefstuk. Dek af met de bovenste helften en serveer.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Tortillapizza met Jalapeño Gehaktballen
volgende
Rémouladesaus
vorige
Tortillapizza met Jalapeño Gehaktballen
volgende
Rémouladesaus

Een reactie plaatsen