Background Image

Rémouladesaus
** Basis recept **

0 0
Rémouladesaus

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
8dl Mayonaise
80gr Augurk
20gr Peterselie
20gr Kervel
20gr Dragon
40gr Kappertjes
20gr Ui gesnipperd
20gr Mosterd

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

TIP: Gebruik als basis ons Mayonaise recept!

Categorieën:
  • Ei
  • Mosterd
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Zelfgemaakte rémouladesaus. Lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten. TIP: Gebruik als basis ons Mayonaise recept!

Stap voor stap

1
Check

Doe de mayonaise in een grote kom of bekken.

2
Check

Voeg alle ingredienten toe aan de mayonaise en spatel alles goed door elkaar.

3
Check

Breng de saus eventueel op smaak met peper en zout, en geniet!

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Luxe Bief Bagel
volgende
Tartaarsaus
vorige
Luxe Bief Bagel
volgende
Tartaarsaus

Een reactie plaatsen