In dit recept worden abrikozen en rozijnen geweekt en vervolgens gekookt totdat het vocht verdampt is. De suiker en het vervlogen vocht zorgen ervoor dat...
Wilde Sockeye Zalmfilet op een rookplankje boven de GEM 💎 Van de week maakte we deze heerlijk gerookte zalm van de @thefishlovers.nl boven onze eigen #gemgrill met de Tequila Sunrise rmRub van @rocknrubs, wat een...
Zachte, luchtige wraps met heerlijk gekruide krokante kipstukjes. Een romig mango sausje en lekker veel groenten. En dit alles zet je gewoonweg binnen 30 minuten...
Gepofte knoflook zou je eigenlijk altijd in huis moeten hebben. In elk gerecht waarin je knoflook gebruik, kun je die moeiteloos vervangen door de gepofte variant. Je hebt misschien wat...
Zo lekker! Deze Italiaanse Bavette Rollade op de low and slow methode. Tot nu toe 1 van mijn favoriete gerechten! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een...
De kipnugget is een fastfood-snack. Een kipnugget is normaal samengesteld uit een pasta van fijn gemarineerd kippenvlees welke wordt gehuld in beslag of broodkruimels. Wij...
De meest plakkerige ribs die we in een lange tijd gemaakt hebben. Met deze pikante Oosterse ribbetjes steel je de show, zo als de naam al doet vermoeden zijn ze...
Een prachtig stukje eend, heerlijk op een salade of uit het handje. Deze keer met de Kamarado’s Bier BBQ Dry Rub! De Eendenborst kan warm gerookt worden met of zonder...
Tomahawk Reverse Sear Caveman Style is geweldig omdat het vlees gelijkmatiger gaart, beter bruin wordt en malser is! Wat betreft de cave(wo)man-style sear, dit is...
Dé perfecte midnight snack of het ideale sharing gerechtje om van te genieten samen met je familie en vrienden! Gegarandeerd; iedereen lust dit en word blij van zo een top...
Gewoon even simpel en snel voor op het eigen gebakken brood. Een kruidenboter gebaseerd op de Kamarado’s Bier BBQ Dry Rub. Alle ingrediënten mengen, brood bakken in de Knoer of Dutch...