Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Wilde Sockeye Zalmfilet op een rookplankje boven de GEM 💎
Van de week maakte we deze heerlijk gerookte zalm van de @thefishlovers.nl boven onze eigen #gemgrill met de Tequila Sunrise rmRub van @rocknrubs, wat een top combi!
Link naar de rub: Rock’n’Rubs – Tequila Sunrise
Het is weer een Tequila Sunrise! Een fascinerende smaak met echte tequila met sinaasappel, kruiden en specerijen. Voor happy hour op de grill met gevogelte, varkensvlees, vis en zeevruchten en groenten. Ook voor dips en sauzen.
1
Check
|
Zorg voor een mooi openvuur in een vuurschaal of op een veilige plek, het liefst met hout of houtskool. |
2
Check
|
Neem je rook plank en leg hier de zalmfilet op, kruid deze met jou favoriete rub. We kozen deze keer voor de Rock'n'Rubs - Tequila Sunrise. Een fascinerende smaak met echte tequila met sinaasappel, kruiden en specerijen. Voor happy hour op de grill met vis. Ook te koop via onze shop. |
3
Check
|
Zorg nu dat je de plank boven het vuur kunt laten hangen. Vlambeer de vis eventueel nog even met wat Tequila. Eet smakelijk! |