Background Image

Amerikaanse Rijstsalade
met paprika, ui, mais en rozijnen

0 0
Amerikaanse Rijstsalade

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

3 kopjes Rijst bij voorkeur bruine rijst
Dressing
4el Limoensap
4el Olijfolie
1el Honing
1/2tl Chipotlepoeder
1/4tl Komijnpoeder
1/2tl Knoflookpoeder
Salade
2 Gegrilde Paprika klein gesneden
1/2 Rode ui
200gr Maiskorrels
200gr Tomatenblokjes
150gr Rozijnen
Koriander
Zwarte peper
Zeezout

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Spicy
  • Vega
Herkomst:

Ingredienten

  • Dressing

  • Salade

Uitleg en bereiding

Delen

Een Amerikaanse (Zuidwesterse) rijstsalade gevuld met een licht pittige smaak en een limoendressing. Gemaakt met bruine rijst voor extra smaak, en een veel kruiden in de dressing om de Zuidwesterse smaken te benadrukken! Voor 8 – 10 personen als bijgerecht, 4 – 6 personen als hoofdgerecht. Recept video links op deze pagina!




 

Stap voor stap

1
Check

Rijst

Kook de rijst in warm water voor ongeveer 10 minuten.

2
Check

Dressing

Doe de ingrediënten voor de dressing in een pot en schud. Proef en pas aan naar eigen smaak.

3
Check

Salade

Doe de salade-ingrediënten en de rijst in een kom. Besprenkel met de dressing. Schep het geheel door elkaar en dan serveren. Fantastisch om direct te serveren en zelfs de volgende dag!

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Smokey BBQ Saus
volgende
Coca Cola Raspberry Saus
vorige
Smokey BBQ Saus
volgende
Coca Cola Raspberry Saus

Een reactie plaatsen