Background Image

Smokey BBQ Saus
** BASIS RECEPT **

0 0
Smokey BBQ Saus

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
1tl Tabasco
125gr Basterdsuiker
150gr Ketchup
125ml Appelciderazijn

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Simpele Smokey BBQ Saus van de BBQ

Categorieën:
  • Vega
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Saus uit een flesje? Kan. Maar deze zomer maak je hem zelf.

Dit is een simpele variant, ben je op zoek naar een saus met een uitgebreider smaken pallet, zoek dan even verder op de site.

Stap voor stap

1
Check

Steek de barbecue aan. Doe de basterdsuiker, ketchup, ciderazijn en tabasco in een steelpan en breng aan de kook.

2
Check

Laat 5 min. zachtjes koken. Schuif de hete kolen naar 1 kant van de barbecue.

3
Check

Schenk de saus in het aluminium wegwerpbakje en zet dit op het barbecuerooster boven het deel waar geen kolen liggen (indirect).

4
Check

Strooi een hand rookhoutsnippers op de hete kolen en sluit de deksel. Zo kan de saus verder inkoken en krijgt hij een rooksmaak.

5
Check

Haal de saus na ca. 30 min., of totdat je de gewenste sausdikte hebt, van de barbecue.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Speenvarken
volgende
Amerikaanse Rijstsalade
vorige
Speenvarken
volgende
Amerikaanse Rijstsalade

Een reactie plaatsen