Ingredienten
-
6dl Mayonaise
-
1.5dl Tomatenketchup
-
0.5dl Cognac
-
0.5dl Sherry
-
0.25dl Gemberstroop
-
1g Paprikapoeder
-
1/2 Citroen
-
1dl Room
-
Peper
-
Zout
Uitleg en bereiding
Zelfgemaakte cocktailsaus bevat alcohol, wij gebruiken voor dit recept cognac en sherry, maar gebruik ook een whiskey of vodca. Lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten. TIP: Gebruik als basis ons Mayonaise recept!
Stap voor stap
1
Check
|
Doe de mayonaise in een grote kom of bekken. |
2
Check
|
Voeg alle ingredienten behalve de room toe aan de mayo en meng de ingrediënten met een garden. |
3
Check
|
Klop in een andere kom de room tot een zalf achtige massa. Spatel de room vervolgens door de saus. |
4
Check
|
Breng de saus op smaak met peper en zout, en geniet! |