Background Image

Hasselback Aardappelen
met rozemarijn & Parmezaanse kaas

0 0
Hasselback Aardappelen

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
6 Aardappelen bintjes
4 tenen Knoflook
50gr Roomboter
50gr Parmezaanse kaas
Olijfolie
Rozemarijn
Zeezout

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Knoflook
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Hasselback aardappelen van de bbq. Het ziet er geweldig uit en het smaakt fantastisch. Ook is het nog eens niet heel moeilijk te maken. Kortom een recept waar je snel mee aan de slag kunt! Het is een perfect bijgerecht als je ook een lekker stukje vlees en groente op je Q hebt.

Stap voor stap

1
Check

Leg de aardappelen op de meest platte kant en snijd vanaf de bovenkant elke 3 millimeter voor drie kwart in de breedte in.

2
Check

Snijd de knoflook op een mandoline in dunne plakjes en steek de schijfjes samen met de rozemarijn in de opengesneden aardappelen.

3
Check

Leg de aardappelen op een bakplaatje op het rooster, besprenkel met olie, bestrooi met zout en geef elke aardappel nog een lik boter.

4
Check

Laat minimaal een uur garen en kwast elke 10 minuten wat boter/olie over de aardappelen. Bestrooi bij de laatste 15 minuten de aardappelen met de Parmezaanse kaas.

5
Check

Controleer de garing van de aardappelen voor je ze van de bbq haalt.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Coca Cola Raspberry Saus
volgende
Ultimate Smokesmen Paella
vorige
Coca Cola Raspberry Saus
volgende
Ultimate Smokesmen Paella

Een reactie plaatsen