Background Image

Tortillapizza met Jalapeño Gehaktballen
Oude kaas, Mais & Guacamole

0 0
Tortillapizza met Jalapeño Gehaktballen

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
Jalapeño Gehaktballen
600g Rundergehakt
2 Jalapeño Fijngehakt, zaad en zaadlijsten verwijderd
1 Eieren Losgeklopt
40g Panko Paneermeel
Zeezout
Tortillapizza
8 Wraps
1 blikje Mais
2 Rode ui
1 blik Tomatenblokjes
50g Gerookt paprikapoeder
5 druppels Tabasco Mild
150g Guacamole Zelf gemaakt
100g Oude kaas
120g Crème fraîche
Koriander
1 Limoen
Zout
Peper

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

De lekkerste spicy jalapeño gehaktballen!

Categorieën:
  • Kaas
  • Spicy
  • Vlees
Herkomst:

Ingredienten

  • Jalapeño Gehaktballen

  • Tortillapizza

Uitleg en bereiding

Delen

Mexico meets the kamado bbq, in deze pizza gemaakt van tortilla’s. Belegt met de lekkerste spicy jalapeño gehaktballen.
Probeer dit snele en zeer gemakelijk recept en verras je gezin met iets lekkers uit Mexico.

Stap voor stap

1
Check

Snij de Jalapeño fijn, verwijder wel eerst zaad en zaadlijsten.

2
Check

Meng in een grote kom alle ingredienten voor de gehaktballen door elkaar. Verdeel het mengsel in 24 gelijke delen van ongeveer 30 gram per stuk. Draai hier balletjes van.

3
Check

Zet de balletjes even in de koelkast en maak je kamado gereed voor indirect gebruik op 180°C.

4
Check

Giet de mais af en snij de rode ui. Rasp de oude kaas.

5
Check

Meng de de tomatenblokjes met het gerookt paprikapoeder, de Tabasco mild en een flinke snuif zout en peper.

6
Check

Bestrik de wraps met 2el de tomatensaus en verdeel de ui en mais erover.

7
Check

Leg de jalapeño gehaktballen op de kamado en bak ze af. Zorg dat de kern temperatuur rond de 50°C blijft.

8
Check

Verdeel de gehaktballen over de tortillapizza's, bestrooi ze met wat oudekaas en bak de tortillapizza's in 10 minuten af op kamado, (180°C)

9
Check

Haal de tortillapizza's van de kamado en top deze af met de guacamole, crème fraîche en koriander.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Ruige Vlaamse stoof
volgende
Luxe Bief Bagel
vorige
Ruige Vlaamse stoof
volgende
Luxe Bief Bagel

Een reactie plaatsen