Background Image

Gegrilde Jalapeño Poppers
Met spek

0 0
Gegrilde Jalapeño Poppers

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

Porties aanpassen:
6 Jalapeño
150 gr Roomkaas
100 gr Cheddar
Peper
Zout
Knoflookpoeder
BBQ Rub
6 lapjes Bacon

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Categorieën:
  • Kaas
  • Spicy
Herkomst:

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Gegrilde Bacon-Wrapped Jalapeño Poppers van Smokesmen zijn de perfecte snack of het ideale hapje voor een heerlijke BBQ dag! Verse jalapeño’s worden gevuld met een mengsel van kaas en kruiden, omwikkeld met rokerige bacon en gegrild op de barbecue tot ze zacht zijn.

De kaas smelt heerlijk, de pepers worden zacht en de bacon krokant en rokerig voor de meest mond ervaring. Let op: je kan pittig verast worden!

Stap voor stap

1
Check

Snijd de steel van elke jalapeño af en snijd ze vervolgens in de lengte doormidden. Gebruik een kleine lepel om de zaadjes en membranen eruit te schrapen.

2
Check

Meng in een kleine kom roomkaas, peper & zout, knoflookpoeder, bbq rub en cheddar kaas.
Vul hiermee de jalapeñohelften.

3
Check

Wikkel elke jalapeño volledig in met bacon, zorg ervoor dat de kaas bedekt is. Zet vast met tandenstokers.

4
Check

Plaats de jalapeño's met de gesneden kant naar beneden op de grill en grill totdat de bacon begint te krokant te worden (ongeveer 6 minuten). Maak de bacon voorzichtig los van de grill en draai de jalapeño's om. Verlaag de hitte naar middel-laag en grill nog 10-12 minuten verder, of totdat de bacon gaar is en de kaas gesmolten.

5
Check

Top af met een beetje BBQ rub naar keuze!

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Mexicaanse maiskolven (Elotes)
volgende
Chimichurri
vorige
Mexicaanse maiskolven (Elotes)
volgende
Chimichurri

Een reactie plaatsen