Background Image

Noorse saus
** Basis recept **

0 0
Noorse saus

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url kopiëren en delen

Ingredienten

5stuks Gekookte eierdooier gehakt
80g Ansjovispasta
8dl Vinaigrettesaus ongezouten

Zit dit recept in mijn kookboek

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Heerlijke saus die perfect past bij rauwe vette vis of salade.

Categorieën:
  • Ei
  • Vis

Ingredienten

Uitleg en bereiding

Delen

Heerlijke saus die perfect past bij rauwe vette vis of salade.

Stap voor stap

1
Check

Doe de eierdooiers met de ansjovispasta in het bekken. Roer deze met de garde glad.

2
Check

Voeg een klein deel van de vinaigrettesaus toe. Roer het geheel met de garde glad.

3
Check

Voeg dit mengsel toe aan de gehele vinaigrettesaus. Meng de vloeistoffen grondig met de garde.

Sander Janssen

"May you always be surrounded by good friends and a better barbecue"

Beoordelingen recept

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vinaigrettesaus
volgende
Mayonaise
vorige
Vinaigrettesaus
volgende
Mayonaise

Een reactie plaatsen