Pulled Chicken |
|
1000gr Kipfilet | |
Olijfolie | |
Kamarado's Kip BBQ Dry Rub | |
Overigen |
|
1000gr Friet | |
Zeezout | |
200gr Bladsla | |
Olijfolie | |
Sauzen |
|
Saus.Guru's Bigger Than Mack | |
Saus.Guru's Currywurst Barbecuesaus | |
Saus.Guru's Mexican Habanero Fever |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Dé perfecte midnight snack of het ideale sharing gerechtje om van te genieten samen met je familie en vrienden! Gegarandeerd; iedereen lust dit en word blij van zo een top gerechtje.
De olie en een rub zijn naar eigen keuze, wij kozen voor de Kamarado’s Kip BBQ Dry Rub.
Om het gerecht af te maken gebruikte we een selectie van verschillende Saus.Guru sauzen!
1
Check
|
|
2
Check
|
Bereid de BBQ voor op 175° Celsius indirect (of verwarm je hete lucht oven voor op dezelfde temperatuur). De voorkeur voor beide bereidingen is om de kipdijfiletjes op het rooster te leggen om goed rondom te garen. |
3
Check
|
Als de BBQ (of heteluchtoven) op temperatuur is leggen we de kipdijfilet op het rooster. |
4
Check
|
|
5
Check
|
Als de frieten aan het bakken zijn, "pullen" we de kip met twee vorken of vleesklauwen. |
6
Check
|