Het vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke smaak. Vandaag gaan we die smaak versterken met een heerlijke Bier rub van Kamarado’s. Het...
Burnt-Ends van Buikspek? Maar ik dacht dat burnt ends gemaakt werden van brisket? En wie wil er nou iets dat verbrand is? Nou, ja, burnt-ends zijn normaal gesproken van een...
Steel de show met deze Paella van de BBQ. Samen met een van mijn beste vrienden maakte ik deze Ultieme Paella. Zelfgemaakte Paella is altijd lekker, maar met deze Paella...
Een Amerikaanse (Zuidwesterse) rijstsalade gevuld met een licht pittige smaak en een limoendressing. Gemaakt met bruine rijst voor extra smaak, en een veel kruiden in de dressing om de Zuidwesterse...
Als je echt eens iets bijzonders wil voor een grotere partij dan is een speenvarken wel een hele goede keuze. Het is een enorme eye-catcher zo’n heel varken aan een...
Er is geen lekkerdere saus bij een vleesbereiding dan de good old bearnaise. Het mondgevoel van de mousseline, het zuurtje van de gastrique, het aromatische van de dragon… Daar kan...
Gerookte zalm van de kamado of een smoker is een regelrechte hit. Je kunt bijvoorbeeld een hele zalmzijde roken of deze heerlijke zalmbonbons maken. De...
berico Ribfingers, volgens ingewijde de bbq trend van 2019 en wat ons betreft ook van 2020 en 2021. Damn! Een prachtig en smaakvol stuk vlees, enorm veelzijdig en het vlees...