Wildzwijn Bier Rub Burger
Het vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke smaak. Vandaag gaan we die smaak versterken met een heerlijke Bier rub van Kamarado’s. Het bier laten we ook terug...
Burnt-Ends van Buikspek
Burnt-Ends van Buikspek? Maar ik dacht dat burnt ends gemaakt werden van brisket? En wie wil er nou iets dat verbrand is? Nou, ja, burnt-ends...
Ultimate Smokesmen Paella
Steel de show met deze Paella van de BBQ. Samen met een van mijn beste vrienden maakte ik deze Ultieme Paella. Zelfgemaakte Paella is altijd...
Hasselback Aardappelen
Hasselback aardappelen van de bbq. Het ziet er geweldig uit en het smaakt fantastisch. Ook is het nog eens niet heel moeilijk te maken. Kortom...
Coca Cola Raspberry Saus
Verras familie en vrienden met deze heerlijke bbq saus die zowel als marinade gebruikt kan worden voor verschillende vlees gerechten.
Amerikaanse Rijstsalade
Een Amerikaanse (Zuidwesterse) rijstsalade gevuld met een licht pittige smaak en een limoendressing. Gemaakt met bruine rijst voor extra smaak, en een veel kruiden in...
Smokey BBQ Saus
Saus uit een flesje? Kan. Maar deze zomer maak je hem zelf. Dit is een simpele variant, ben je op zoek naar een saus met...
Speenvarken
Als je echt eens iets bijzonders wil voor een grotere partij dan is een speenvarken wel een hele goede keuze. Het is een enorme eye-catcher zo’n heel varken aan een...
Bearnaisesaus
Er is geen lekkerdere saus bij een vleesbereiding dan de good old bearnaise. Het mondgevoel van de mousseline, het zuurtje van de gastrique, het aromatische van de dragon… Daar kan...
Gerookte Zalmbonbons
Gerookte zalm van de kamado of een smoker is een regelrechte hit. Je kunt bijvoorbeeld een hele zalmzijde roken of deze heerlijke zalmbonbons maken. De...
Steak tartaar a la Smokesmen
16 juli 2021 Live langs de Maas
Iberico Ribfingers
berico Ribfingers, volgens ingewijde de bbq trend van 2019 en wat ons betreft ook van 2020 en 2021. Damn! Een prachtig en smaakvol stuk vlees,...