Gegrilde Watermeloen
Gegrilde watermeloen is zeker niet iets wat je heel vaak tegenkomt en toch is gegrilde watermeloen erg lekker. Het heeft een veel intensere zoete smaak dan gewone watermeloen. De gegrilde...
Lamsschenkel
Duik in de rijke en verfijnde smaken van deze lamsschenkel, bereid volgens Bart’s beproefde methode. Met zorgvuldig gekozen kruiden en een langzaam gegaard proces, smelt...
Giant Brioche Burger Bun
Giant Brioche Burger Bun Benodigdheden Standmixer met deeghaak 30 cm springvorm (liefst met lage rand of conisch) Oven Kom Vochtige theedoek Olijfolie
Tartaarsaus
Zelfgemaakte Tartaarsaus. Lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten. TIP: Gebruik als basis ons Mayonaise...
Rémouladesaus
Zelfgemaakte rémouladesaus. Lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten. TIP: Gebruik als basis ons Mayonaise...
Luxe Bief Bagel
Genieten, dat is het zeker als je deze bagel aan mensen voor schotelt. Super simpel maar perfect als lunch voor een echte vleeseter.
Tortillapizza met Jalapeño Gehaktballen
Mexico meets the kamado bbq, in deze pizza gemaakt van tortilla’s. Belegt met de lekkerste spicy jalapeño gehaktballen. Probeer dit snele en zeer gemakelijk recept...
Ruige Vlaamse stoof
Heerlijk met dikke Belgische patatten! Deze ruige Vlaamse stoof, is voor de echte stoeren bikkels die het zien zitten om te koken met goed bier. Hoe hoger het alcohol percentage...
Surf & Turf Burger
Wat echt ‘de beste’ hamburger is, blijft natuurlijk erg persoonlijk… maar dit hamburger recept zal hoog op de lijst komen te staan! Eigenlijk is het geen normale hamburger, maar een...
Caveman Style Onglet
De oerkracht komt in je naar boven, wanneer je een mooi stukje longhaas middels caveman style klaar maakt. Door het vlees in een dryrub te...
Rozemarijn-zeezoutboter
Rozemarijn-Zeezoutboter, een heerlijke variant op de klassieker! Je kunt zowel gezouten als ongezouten boter gebruiken; als je begint met ongezouten boter, kun je naar smaak...
Gemberboter
Gemberboter, een heerlijke variant op de klassieker! Je kunt zowel gezouten als ongezouten boter gebruiken; als je begint met ongezouten boter, kun je naar smaak...